solyanreklam
sagreklam

SEMANUR ERDOĞAN SPOR SALONU HİZMETE AÇILDI

'Sporla gelişen Gemlik, sağlıklı yetişen nesiller' hedefiyle eğitimden spora kadar birbirinden önemli yatırımlara imza atan Gemlik Belediyesi, okullara kazandırdığı kapalı spor salonlarına bir yenisini daha ekledi.

SEMANUR ERDOĞAN SPOR SALONU HİZMETE AÇILDI
  • 07 Ocak 2019, Pazartesi 10:20


'Sporla gelişen Gemlik, sağlıklı yetişen nesiller' hedefiyle eğitimden spora kadar birbirinden önemli yatırımlara imza atan Gemlik Belediyesi, okullara kazandırdığı kapalı spor salonlarına bir yenisini daha ekledi. Gemlik Belediyesinin son beş yıl içinde yapıp hizmete açtığı 41. Spor tesisi olan “Semanur Erdoğan Spor Salonu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.
  Özdilek Cevdet-Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Ortaokulu Bahçesine yapılan tesise, Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi ve Gemlik Belediye Spor Sporcusu Dünya Gençler Avrupa ve Dünya Judo Şampiyonu Semanur Erdoğan’ın ismi verildi. Görkemli bir törenle hizmete giren salonun açılışına Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’da katıldı.
  Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, spora ve sporcuya yönelik büyük destekler veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, 5 yıl öncesine kadar kamyon garajı olarak kullanılan bölgeye Özdilek Cevdet-Aynur Kız İmam Hatip Lisesinin yanı sıra Hz. Ebubekir Camii’nin yapıldığını, şimdi de Semanur Erdoğan Spor Salonunun hizmete girmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hizmet ve yatırımların 2019 yılında da devam edeceğini vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 6 Mahallenin birlikte hizmet alacağı Şifa Hatun Aile Sağlık Merkezini de önümüzdeki hafta hizmete açacaklarını ifade etti. Bu yatırımları Ocak ve Şubat aylarında Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, Hz. Ömer Camii ve Amfi Tiyatro Açılışlarıyla taçlandıracaklarını kaydeden Refik Yılmaz, toplu konuttan, aile sağlık merkezlerine, alt yapıdan spor tesislerine, yatırımların devam edeceğine vurgu yaparak, “Ak Kadrolarla Gemlik’teki gelişim ve değişim devam edecek” dedi.
  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, “Camiye kum verdin, tuğla verdin” diye yargılanan bir dönemden, sağlık ocağı, okul, spor tesisi, sosyal tesis yapılan bir döneme gelindiğine dikkat çekti. İsmi spor salonuna verilen Semanur Erdoğan’ı kürsüye davet eden Alinur Aktaş, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonluğu sözü istedi. Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, büyük özveriyle yapılan tesislerin sadece öğrencilere değil, vatandaşlara da hizmet vereceğini bildirdi. Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş’ta, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Semanur Erdoğan’ın Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu olacağına inandığını belirtti.
  Semanur Erdoğan Spor Salonu, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın dualarının ardından kurdele kesimiyle hizmete açıldı.
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık