solyanreklam
sagreklam

HALK EKMEK’TE BÜFE ÇEKİLİŞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın, sözleşmesi biten ekmek büfelerinin yeni sahipleri, yapılan kura çekilişiyle belirlendi.

HALK EKMEK’TE BÜFE ÇEKİLİŞİ
  • 02 Mayıs 2018, Çarşamba 0:00


Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın, sözleşmesi biten ekmek büfelerinin yeni sahipleri, yapılan kura çekilişiyle belirlendi.

Ekmek üretiminden çeşitlerine, temizliğinden lezzetine ve en önemlisi de fiyatına kadar Türkiye’de bir marka haline gelerek Başkent genelinde 430 ayrı ekmek büfesi bulunan Halk Ekmek Fabrikası’nın, sözleşmesi sona eren veya kapatılan 10 büfesi için yapılan kura çekilişinin ardından, büfelerin anahtarları yeni sahiplerine teslim edildi.

Başkent’te ikamet eden ve özellikle dar gelirli vatandaşlara destek olmak amaçlı olarak işletme hakkı vatandaşlara verilen Halk Ekmek satış büfelerinin yeni sahipleri yeni iş yerlerine kavuştu.

ÖNCELİK VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

         Kura törenine katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman, “Başvuruların ardından her büfe için ayrı ayrı çekiliş yaptık. Talihliler de yeni büfelerine sevinç içerisinde kavuştu” diye konuştu.

Satış büfelerinin anahtarlarını alan vatandaşların sevincine ortak olduklarını belirten Sarıduman, “Bu uygulamayı Ankara’da boş ve işletilmeyen ekmek büfesi kalmayıncaya kadar sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın talimatıyla başladığımız bu çalışmayla, vatandaş memnuniyeti öncelikli imzalar atmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKENT’İN DÖRT BİR YANINDA 430 AYRI BÜFEDE EKMEK SATIŞI

          Ekmek satış büfelerinin, Halk Ekmek Fabrikası’nın en önemli ürün satış noktaları olduğunun da altını çizen Sarıduman, şunları söyledi:

“Büfecilerimizle ilgilenmek, onların sorunlarına etkili ve kalıcı çözümler sunmak, kazançlarını artırabilmek bizlerin en önemli görevidir. Onlar bizim vitrinimizdir. Ankara’nın 430 farklı noktasında yer alan ekmek büfelerimizin uygun şartlarda ekmek satışı yapmaları için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Sözleşmesi biten, kendi isteği ile kapatmak isteyen veya işletme kurallarına uymayıp kapatılan tüm büfeler belli aralıklarla vatandaşlarımıza kura çekilişi ile verilecektir.”

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık