Büyükşehir'e emanet çocuklar piknikte

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, "Yemekte balık, yaşam boyu sağlık" sloganıyla başlattığı balık pikniğinin ikincisi, bu kez Büyükşehir Çocuk Evleri'nde kalan minikler için düzenlendi.

Büyükşehir'e emanet çocuklar piknikte
  • 10 Mayıs 2018, Perşembe 0:00

Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanlığı, çocukların erken yaşta kemiklerinin gelişimini hızlandırarak, farkındalığı artırmak ve balık yeme alışkanlığını kazandırmak amacıyla “balık pikniklerini” sürdürüyor.

SOSYAL SORUMLULUK

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği piknik etkinliği, Mavi Göl mesire alanında gerçekleştirildi. Piknikte balıklar, Türkiye Aşçılar Federasyonu ile Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Derneği uzman aşçıları tarafından pişirildi.

GÜN BOYU OYUN VE BALIK-EKMEK KEYFİ

Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanı Erol Eraslanoğlu'nun da katıldığı piknikte, Büyükşehir Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar, balık-ekmeklerini güle oynaya yedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin hediye ettiği toplarla bol bol futbol oynayan minikler, hem balık yeme alışkanlığı kazandı hem de keyifli bir gün geçirdi.