BÜYÜKŞEHİR VE İBRADI BELEDİYESİ'NDEN İŞBİRLİĞİ ÖRNEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşa hizmet gitmesi noktasında ilçe belediyeleri ile de işbirliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından İbradı’ya gönderilen 6000 metrekare parke taşı İbradı Belediyesi ekiplerince yollara döşendi.

BÜYÜKŞEHİR VE İBRADI BELEDİYESİ'NDEN İŞBİRLİĞİ ÖRNEĞİ
  • 28 Ağustos 2020, Cuma 15:50

Büyükşehir taşları gönderdi, İbradı belediyesi döşedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İbradı Belediyesi işbirliğinin en güzel örneğini sergiledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen parke taşları İbradı Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezinde bulunan Aşağı ve Yukarı Mahalle’nin sokaklarına döşendi. Çalışmalar kapsamında Aşağı Mahalle’deki çocuk parkına giden toprak yol da parke taşı ile kaplandı. Daha önce toprak yoldan geçerek parka ulaşan çocuklar ve anneler rahat etti. Ürünlü Mahallesi’nde ise eskiyen parke taşları yenileri ile değiştirildi.
HİZMET TEŞEKKÜRÜ
İbradı’da gerçekleşen muhtar toplantısında gündeme gelen talebin kısa sürede yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşayan İbradılılar Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e vatandaşa verdiği sözü hizmet olarak yerine getirdiği için teşekkür etti.