solyanreklam
sagreklam

ATATÜRK BULVARI'NDA KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, trafiği rahatlatmak için Konyaaltı İlçesi Atatürk Bulvarı ve Boğaçay Caddesi kesişiminde kavşak düzenleme çalışması yapacak.

ATATÜRK BULVARI'NDA KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMASI
  • 15 Haziran 2020, Pazartesi 5:06

Antalya Büyükşehir Belediyesi, trafiği rahatlatmak için Konyaaltı İlçesi Atatürk Bulvarı ve Boğaçay Caddesi kesişiminde kavşak düzenleme çalışması yapacak. 15 Haziran Pazartesi günü başlayacak çalışmalar kapsamında yolda kısmi daraltmalar yapılacağından vatandaşların dikkatli olması istendi.
Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı İlçesinin ana arter yolu olan Atatürk Bulvarı üzerinde trafiği rahatlatmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sağlık İl Müdürlüğü Kavşağı, Atatürk Bulvarı-6. Cadde kesişimi, Atatürk Bulvarı-Gazi Mustafa Kemal Bulvarı kesişiminde, sonrasında da KOSHİM yanındaki kavşakta genişletme çalışması başlatan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, şimdi de Altınyaka Kavşağı’nda çalışma yapacak.
SÜRÜCÜLERİN DİKKATLİ OLMASI İSTENDİ
Atatürk Bulvarı-Boğaçayı Caddesi kesişiminde 15 Haziran Pazartesi günü başlayacak çalışmaların 5 Temmuz Pazar günü tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar süresince yol kapatma olmayacak ancak yolda kısmi daraltmalar yapılacak. 20 gün sürecek çalışmalar boyunca yolu kullanacak sürücülerin dikkatli olması istendi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık