ASAT'IN YENİ MOTOPOMPLARI HİZMETE HAZIR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü içme suyu hizmetinde altyapıyı güçlendirmek ve yeni projelerle birlikte artan ihtiyacı karşılayabilmek için 160 adet yeni motopompu envanterine kattı.

ASAT'IN YENİ MOTOPOMPLARI HİZMETE HAZIR
  • 16 Temmuz 2020, Perşembe 5:07

ASAT Genel Müdürlüğü yaz aylarında mevsim şartlarına ve katlanan nüfusa yönelik olarak artan ihtiyacı karşılamak üzere 160 adet yeni motopomp aldı. Su kaynaklarında, derin kuyulardan içme suyu temini sağlayan pompalar kesintisiz hizmet kalitesi için büyük önem taşıyor. Eskiyen ve ekonomik ömrünü tamamlayan dalgıç pompaların yenileri ile değiştirilmeleri sayesinde arızaların oluşması ve maddi kayıpların da önüne geçilecek. Ayrıca vatandaşların kesintilerle mağdur olması da önlenecek. Yeni motopompların Antalya genelinde merkez ve ilçelerde ihtiyaç duyulan sondaj noktalarında en hızlı ve verimli şekilde değerlendirileceği belirtildi.