solyanreklam
sagreklam

Akdeniz Dilleri Akademisi’ne yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatlerinden olan Akdeniz Dilleri Merkezi İzmirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Akdeniz Dilleri Akademisi’ne yoğun ilgi
  • 22 Ağustos 2020, Cumartesi 15:23

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatlerinden olan Akdeniz Dilleri Merkezi İzmirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Yunanca kurslarının kayıtları 4 gün içinde doldu. Arapça kursları için kayıtlar devam ediyor.

İzmirlilere nitelikli yabancı dil eğitimini ekonomik bir biçimde vermek amacıyla yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Dilleri Merkezi, yoğun ilgiyle karşılandı. Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin resmi dillerinde eğitim verecek Merkez’de 4 gün içinde İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Yunanca kurslarının kayıtları doldu. Arapça kursları için ise kayıtlar devam ediyor.

Ön kaydını akdenizdilleri.izmir.bel.tr adresinden tamamlayan kursiyer adayının Merkez’e giderek kesin kayıt yaptırması gerekiyor.

Kapasite arttırımı planlanıyor
Akdeniz Dilleri Merkezi’nden yapılan açıklamada yoğun ilgi nedeniyle İzmirlilere teşekkür edildi. Açıklamada küresel salgın nedeniyle kontenjanların düşük tutulduğu, ancak yoğun ilgi karşısında kurs merkezinde kapasite arttırımının planlandığı duydurdu.

Konak Şehit Fethi Bey Caddesi’nde 4 numaralı binadaki Merkez’de eğitim için koronavirüs önlemleri alındı ve sınıflar fiziksel mesafe gözeterek oluşturuldu. Merkez’deki dersler 14 Eylül’de başlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık