Adalar Belediyesi, Lozan Zaferi Caddesi'ni yeniliyor.

Tüm Adalar'da sürdürülen Yol Bakım Yenileme Çalışmaları Kapsamında, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Heybeliada Lozan Zaferi Caddesi boydan boya kazılarak kaldırım ve yollara yeni taşlar döşeniyor.

Adalar Belediyesi, Lozan Zaferi Caddesi'ni  yeniliyor.
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 10:14

Tüm Adalar'da  sürdürülen Yol Bakım Yenileme Çalışmaları Kapsamında, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Heybeliada Lozan Zaferi Caddesi boydan boya kazılarak kaldırım ve yollara yeni taşlar döşeniyor. Kaldırım ve yollar engelli yurttaşların daha rahat kullanabileceği şekilde yenilenirken Ağaçlar ise koruma altına alınıyor. Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Sosyal Medya hesabından yayınladığı video ile "Adalar halkı adına belediye emekçilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Yenilenen sokağın havadan çekilmiş görüntülerinden oluşan kısa videoyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

HABERE AİT VIDEO