CUMHURİYET BULVARI’NA TRAFİĞİ RAHATLATACAK UYGULAMA

Hicri Sezen Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı ve Vatan Caddesi kesişiminde geçtiğimiz yaz yeni kavşak düzenlemesi gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yeni oluşturmaya başladığı cepler ile yolu üç şeritli kavşak haline getiriyor.

CUMHURİYET BULVARI’NA TRAFİĞİ RAHATLATACAK UYGULAMA
  • 20 Temmuz 2020, Pazartesi 11:07

Kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz yaz Cumhuriyet Bulvarı’ndaki gerçekleştirdiği çalışmalara yeni düzenlemeler yaparak, kavşağı 3 şerit haline getiriyor. Bu sayede sağa dönüş ve sola dönüşlerin daha hızlı gerçekleşeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, gerçekleştirilen alt yapı ve bordür çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarının başladığını ifade ettiler. Yolun iki bölgesinde de çalışmaların önümüzdeki hafta tamamlanacağının altını çizen yetkililer, çalışma gerçekleştirilen alanlarda trafiğin kontrollü olarak sağlandığını belirttiler.
Hicri Sezen Bulvarı’nda gerçekleştirilecek çalışmaların da tamamlanmasının ardından Eskişehir’in modern bir kavşağa daha kavuşacağını belirten yetkililer, trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması için trafik ışıklarına yakın alanlara araç park edilmemesi konusunda vatandaşları uyardılar.