solyanreklam
sagreklam

Erzincan'a iki büyük proje geliyor.

Vali Ali Arslantaş ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Kültür Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret ettiler.

Erzincan'a iki  büyük proje geliyor.
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:50

İlimizde yapılacak olan Şehir Hastahanesi ve Kültür Hanı projelerimiz için Ankara’ya seyahat eden Valimiz Ali Arslantaş, Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy,İl Genel Meclis Başkanımız Ünal Tuygun ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cevit Şireci, Milletvekillerimiz Sebahattin Karakelle ile Serkan Bayram ile birlikte Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan ve Kültür Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş’u ziyaret ettiler.

Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde eski Devlet Hastahanesi’nin yerine yapılacak olan Şehir Hastahanesi’nin temellerinin önümüzdeki yıl atılacak, Kültür Hanı projesinin ise yapımına en kısa süre başlanacak. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında bizlerden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye  onun yol arkadaşı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliriz.” Dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık