solyanreklam
sagreklam

Başkan Yanılmaz,Sanayi Sitesi esnafI ile bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz şehrimiz için üreten, katma değer sağlayan, birçok kişiye iş - aş veren ve ekonominin bel direği esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti ve istişarelerde bulundu.

Başkan Yanılmaz,Sanayi Sitesi esnafI ile bir araya geldi.
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:15

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yeni Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz şehrimiz için üreten, katma değer sağlayan, birçok kişiye iş - aş veren ve ekonominin bel direği esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti ve istişarelerde bulundu. Başkan Yanılmaz’a Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Demirelli eşlik etti. 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Yeni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Demirelli, “ Elazığ’a kazandırdığı güzel çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeni Küçük Sanayi Sitemizin birtakım eksiklikleri var. İlimizin gelişmesi, kalkınması için bunları zaman zaman başkanımızla istişare ediyoruz ”dedi.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ise, bu yoğun programına rağmen Başkan Yanılmaz’ın  Yeni Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Sanayi sitelerinin ekonominin döndüğü yerler olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları ifade etti. “Sanayi siteleri; üretimin, imalatın bakım-onarımın yapıldığı yerlerdir. Dolayısıyla sanayi sitelerimizin  canlı, hareketli ve dinamik olması olmazsa olmazımızdır. Birçok toplantıda şunu ısrarla söylüyorum. Elazığ'ın doğusundan herhangi bir kardeşimiz herhangi bir motoru tamir ettirmek istiyorsa Elazığ'dan öteye gitmemelidir.  Buradaki ustalarımızın, esnafımızın ismi Bingöl'de, Muş'ta, Tunceli'de, Diyarbakır'da nam salmalı onun içinde sanayi sitelerimizin hem fiziki yapısı ona uygun olmalı hem de yaptığımız işlerin reklamını en iyi şekilde yapmalıyız. Herhangi bir araç tamiri konusunda Elazığ'a il dışından ne kadar çok kişi gelirse o kadar katma değer sağlamış olur. Buraya gelen vatandaş buradaki otelde kalacak, buradaki lokantalarda yemeğini yiyecek. Bir kişinin Elazığ'da iki üç gün kalması Elazığ ekonomisine çok önemli bir katkı sunacaktır.”


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık