Kamu-Sen'den Başkan Atilla'ya ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Türkiye Kamu - Sen İl Temsilcisi Ahmet Bürhan'ı makamında ağırladı.

Kamu-Sen'den Başkan Atilla'ya ziyaret
  • 15 Aralık 2018, Cumartesi 13:25

Sivil Toplum Kuruluşları Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı, ziyaret etmeye devam ediyor. Türkiye Kamu - Sen İl Temsilcisi Ahmet Bürhan ve beraberindekiler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti. Başkan Atilla, Bürhan ve beraberindekiler ile makamda bir süre görüştü.

Ziyaret sebebiyle Başkan Atilla, Bürhan ve beraberindekilere teşekkür ederken Bürhan ve beraberindekiler ise, Başkan Atilla'ya çalışmalarında başarılar diledi.