Başkan Ercengiz muhtarlarla bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle ve köy muhtarıyla yemekte buluştu.

Başkan Ercengiz muhtarlarla bir araya geldi
  • 08 Aralık 2017, Cuma 14:10

Burdur Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü nedeniyle merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları için yemek düzenlendi. Serenler Otel’de düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin çalışmaları hakkında muhtarlara sunum yaptı.

Göreve geldikleri günden itibaren muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda çalışma gayretinde olduklarını belirten Başkan Ercengiz, “Bir kez daha Muhtarlar Gününüzü kutluyorum. İyi ki birlikte yönetiyoruz, iyi ki sizler varsınız ilimizin gelişmesi ve güzelleşmesi için katkı koyuyorsunuz sizlere teşekkür ediyorum. Vatandaşımıza hesap vermek zorundayız, çünkü vatandaşımız artık körü körüne bir siyaset anlayışı içerisinde değil. Vatandaşımız sizin yakanıza yapışıyor, siz de bizim yakamıza yapışıyorsunuz. Mahallerimizin sorunlarını sizden öğrenmek adına toplantılar yapıyoruz. Geçmiş dönemde hangi muhtarımız önce gidip hizmet almayı düşlerken, biz bunu belli bir iş planı içerisinde sıraya koyup kimseye haksızlık etmeden en iyi hizmeti eşit ve adil bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Destekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Ercengiz, merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarlarına çanta hediye etti.