solyanreklam
sagreklam

Özel öğrencilerden özel etkinlik

Sarıcalar Özel İş Uygulama Merkezi ve Cumhuriyet Ortaokulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, “Yaşanabilir bir dünya için engelleri beraber aşalım” sloganı altında özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Özel öğrencilerden özel etkinlik
  • 08 Aralık 2017, Cuma 12:48

Sarıcalar Özel İş Uygulama Merkezi ve Cumhuriyet Ortaokulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, “Yaşanabilir bir dünya için engelleri beraber aşalım” sloganı altında özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Sarıcalar Özel İş Uygulama Merkezi ve Cumhuriyet Ortaokulu tarafından özel bir program gerçekleştirildi. Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda “Yaşanabilir bir dünya için engelleri beraber aşalım” sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü İsmail Karakurt, Canip Baysal Ortaokulu Özel Eğitim Müdürü Ayşe Elif Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Salonun tamamen dolduğu etkinlik ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü İsmail Karakurt tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Programın devamında Canip Baysal Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini işaret diliyle hazırladığı şarkılar sahnelendi. Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi(Okulu) öğrencileri ve anneleri şiirler okudu. Okulda okuyan öğrencilerin anneleri tarafından çocuklarına yazılan şiirlerin okunması salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu. “Ispanaklı Yumurta” tarifinin neşe dolu sunumu da izleyicilerden tam not aldı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık