solyanreklam
sagreklam

Marka Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’ndan Yılmaz’a ziyaret

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, uzmanlardan oluşan çalışma ekibi ile birlikte Bolu Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Marka Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’ndan Yılmaz’a ziyaret
  • 08 Aralık 2017, Cuma 13:01

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, uzmanlardan oluşan çalışma ekibi ile birlikte Bolu Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen ziyarette yeni işe başlayacak olan uzman personele başarılar diledi.

(MARKA) Doğu Marmara Kalkına Ajansı’nda göreve yeni başlayacak olan uzman personeller Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu ile birlikte Bolu Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bolu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarete Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve İhsan Ağcan da katıldı.

Ziyarette konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, işe yeni başlayacak olan uzman personellere çalışma hayatlarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Alaaddin Yılmaz tarafından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’na, Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında yapılan işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık