solyanreklam
sagreklam

Bingöl Belediyesi kışa hazır

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 20 araç ve 60 personelle karla mücadele çalışmasının yürütüleceğini söyledi.

Bingöl Belediyesi kışa hazır
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 21:38

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 20 araç ve 60 personelle karla mücadele çalışmasının yürütüleceğini söyledi.

Bingöl Belediye Başkanı Barakazi, Makine İkmal Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kış mevsiminde karla mücadele edecek personelle bir araya geldi.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Barakazi, 5 greyder, 5 yüklenici, 6 kamyon, 2 tuzlama aracı, 2 kaldırım temizleme aracı ve 60 personelle karla mücadele çalışmasının yürütüleceğini söyledi.

 Barakazi, “Bütün birimlerimiz kışla ilgili hazırlıklarını yaptı. Özellikle karla mücadele ekibi şuanda hazır durumda.  İnşallah herhangi bir aksaklık olmadan kışı geçireceğiz. Kışın çetin geçmesi bizim için korkulacak bir şey değil, aksine kar berekettir bu bereket de tüm Bingöl’e gelsin İnşallah. Külfet yönüyle de mücadele belediye ve diğer kurumların işidir. Biz belediye sınırları içerisinde daha önce nasıl hakkıyla bu işi yaptıysak yine yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“GEÇEN YIL 80 BİN TON KAR TAŞINDI”

2016 yılında yürütülen karla mücadele çalışmaları kapsamında 80 bin ton karın şehrin dışına taşındığını belirten Barakazi, şunları söyledi: “2016 kışı son yılların en çetin kışlarından birisiydi. Geçen sene 80 bin ton civarında şehir merkezinden şehrin dışına kar taşıdık. Bu yıl ne olacağını bilmiyoruz ama 100 bin ton ve daha fazlasını taşıyabilecek kapasitemiz var Allah’a şükür. Arkadaşlarımız gerekli hazırlıklarını tamamladı, bu kışı da alnımızın akıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz. Memleketimize ve ülkemize bereketli bol bir kış diliyorum.”


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık