solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Yoga ve Müzikle İyileşiyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Stresle Topyekûn Mücadele Hareketi kapsamında Sanatçılar Parkı’nda düzenlenen programa katılarak komşularımızla buluştu.

Beşiktaş Yoga ve Müzikle İyileşiyor!
  • 16 Temmuz 2020, Perşembe 1:07


Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Stresle Topyekûn Mücadele Hareketi kapsamında Sanatçılar Parkı’nda düzenlenen programa katılarak komşularımızla buluştu. Etkinliğe katılan ilçe sakinlerimizle yakından ilgilenen Başkan Rıza Akpolat, "Hep beraber iyileşeceğiz ve canlanacağız" dedi.

Beşiktaş Belediyesi, COVID-19 ile mücadelede "Yeni Normal" döneme geçiş kapsamında "Stresle Topyekûn Mücadele Hareketi" başlatmıştı. "Beşiktaş İyileşecek" sloganıyla 3 Temmuz’da başlayan etkinliklerimiz Beşiktaş’ın parklarında tüm hızıyla devam ediyor. İlçe sakinlerimiz, parklarımızdaki müzik dinletilerine, uzman psikolog söyleşilerine, yoga ve spor aktivitelerine ilk günden bu yana yoğun bir ilgi gösteriyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Sanatçılar Parkı’ndaki müzik dinletisine katılarak komşularımızla sosyal mesafe kuralları çerçevesinde bir araya geldi. İlçe sakinlerimiz "Beşiktaş İyileşecek" etkinlikleri için Başkan Rıza Akpolat’a ve belediyemize teşekkür ederken tedbiri elden bırakmayan belediye ekiplerimiz de katılımcılara hijyen kiti dağıttı.

Yerel yönetimler olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyleyen Başkan Akpolat, herkesi Beşiktaş’taki parklara davet ederek şunları söyledi: "Pandemi sürecini hep birlikte yönettik. Bu süreç sonrasında nasıl iyileşeceğimizin ve vatandaşımızı bu normal sürece nasıl hazırlayacağımızın planlarını yaptık. Bu kapsamda da parklarımızı açtık. Temmuz ayı içerisinde Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri parklarımızda spor hocalarımız, psikolog hocalarımız ve müzik dinletilerimiz olacak. Herkes bu imkanlardan faydalanabilecek.Dört ay boyunca insanlarımız evde kaldı. Dolayısıyla bunun yarattığı travmalar var. İnsanlarımızın psiko-sosyal desteğe ihtiyaçları var. Yerel yönetimler olarak bu süreci koordine etmek ve yeni normale vatandaşlarımızı hazırlamak görevimiz. Hep beraber iyileşeceğiz ve canlanacağız. Bütün Beşiktaşlı vatandaşlarımızı Beşiktaş’taki parklarımıza bekliyoruz."

Etkinlik Programı için tıklayınız.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık