solyanreklam
sagreklam

Bursa değişime hazır

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa’yı adım adım gezerek toplumun bütün kesimleriyle biraraya gelmeyi sürdürüyor. Bozbey bu defa Yıldırım’da halkla buluştu.

Bursa değişime hazır
  • 04 Mart 2019, Pazartesi 19:55
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa’yı adım adım gezerek toplumun bütün kesimleriyle biraraya gelmeyi sürdürüyor. Bozbey bu defa Yıldırım’da halkla buluştu. Millet İttifakı CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ve CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ile birlikte Yıldırım Giyim Pazarı’nı gezen Mustafa Bozbey, esnafa hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Bozbey, Bursa’nın sorunlarını çözmek ve kentin geleceğini birlikte planlamak için 31 Mart’taki yerel seçimlerde destek istedi.

BOZBEY: BURSALILAR SAHİP ÇIKTI
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, yaptığı açıklamada halkın kendisine büyük destek verdiğini belirtti. Bursa’nın ve Bursalılar’ın değişime hazır olduğunu ifade eden Bozbey, “Halkımız, 31 Mart’ta Mustafa Bozbey’i destekleyeceğini çok net bir şekilde söylüyor. 20 yıl Nilüfer’de hizmet ettik ama Bursa’nın da her yerine ulaştık. Şimdi, onun karşılığını güzel bir şekilde alıyoruz. Yaptıklarımız belli. İşte Nilüfer, işte Osmangazi, işte Yıldırım. Mukayese ettiğinizde aradaki fark ortaya çıkıyor. Bu farkı kapatmanın yolunun, Mustafa Bozbey’in 31 Mart’ta halk tarafından seçilmesiyle mümkün olacağını vatandaşlarımız biliyor. Hazırlıklarımızı yaptık, projelerimizi de vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bursa’nın ve Bursalılar’ın adayı olan Mustafa Bozbey’e halkımız sahip çıktı. 31 Mart’ta da sahip çıkarak, farkı ortaya koyacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Caddesi’ndeki esnafı da tek tek gezdi. Merkez Parti Bursa İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Bozbey, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kurtuluş Caddesi’ndeki Artvin Murgullular Kültür ve Dayanışma Derneği’ne de giden Bozbey, burada bir vatandaşla tavla oynadı

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık