solyanreklam
sagreklam

Kumluca'dan Bartın Belediyesi'ne teşekkür ziyareti

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve Kumluca’lı esnaflar, Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kumluca'dan Bartın Belediyesi'ne teşekkür ziyareti
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 14:27

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve Kumluca’lı esnaflar,  Kumluca Belediyesine vermiş oldukları desteklerden ötürü Belediye Başkanı Cemal Akın’a  teşekkür ziyaretinde bulundular.   Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ve Kumluca Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a çiçek takdim etti.

Can “Başkanımız Sayın Cemal Akın Her Zaman Yanımızda Oldu”

            Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a Kumluca’ya vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür eden Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can yaptığı konuşmada “Göreve başladığımız tarihten itibaren değerli Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın her zaman yanımızda oldu.  Hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde bizlere önemli destek ve katkılarda bulundu.  Tüm Kumluca’da yaşayan vatandaşlarımız adına kendine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Akın “ Kumluca Belediye Başkanımız Çok Başarılı Çalışmalara İmza Atıyor “

            Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Bartın Başkanı Cemal Akın konuşmasında ” 7 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşen Belediye Meclisi Toplantımızda Kumluca Belediyesi’nin Kardeş Belediye olmasını görüşerek bu konuda gerekli kararı almıştık. Bu tarihten itibaren Kumluca'nın üstyapı, altyapı ve çevre düzenlemesi gibi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında destek vermek üzere çalışmalara başladık.  Bartın’da olduğu gibi Kumluca’yı da daha yaşanılabilir ve daha güzel bir hale getirmeye çalışıyoruz.  Bu kapsamda da Kumluca Belediye Başkanı’mız İsmail Can Kumluca’da çok güzel çalışmalara imza atıyor. Bizlerde kendisini takdir ediyor, imkânlarının yetmediği noktalarda gereken desteği vermeye çalışıyoruz.   Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık