Başkan Atilla'dan MUSYAN-DER'e ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bingöl Yamaç Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Atilla'dan MUSYAN-DER'e ziyaret
  • 05 Mart 2019, Salı 10:00

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın sivil toplum kuruluşlarına ziyareti devam ediyor. Başkan Atilla, Bingöl Yamaç Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (MUSYAN-DER) Başkanı Sadık Elaldı ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Görüşmede, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.