Başkan Atilla: "Kulp'un Refahını Arttıracak Projeleri Hizmete Sunuyoruz"

Başkan Atilla:
  • 25 Mart 2019, Pazartesi 11:05

Kulp ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Kulp'un refahını arttıracak projeleri hizmete sunuyoruz." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu ile birlikte, Kulp ilçesine bağlı Kayahan ve Başbuğ Mahallelerini ziyaret etti. Sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı. Başkan Atilla ve beraberindekiler daha sonra Kulp ilçe merkezinde esnafa hayırlı işler diledi.

Kulp'taki çalışmaları anlatan Başkan Atilla, "Kulp'un refahını arttıracak projeleri hizmete sunuyoruz. Milletimiz için varız. Hemşehrilerimizin isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Kulp'un eksikliklerini giderecek çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için her öneriyi dikkate alıyoruz." dedi.