BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KOÇARLI DEVE GÜREŞLERİNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4. Koçarlı Deve Güreşi Şenliği'ne katıldı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KOÇARLI DEVE GÜREŞLERİNE KATILDI
  • 25 Aralık 2018, Salı 21:50

Festival alanında Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer,  Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ile gelen başkan Çerçioğlu, halkı belediye başkanlarıyla el ele vererek birlikte selamladı. Deve güreşi tutkunları başkan Çerçioğlu'na ve belediye başkanlarına coşkulu alkışlarla karşılık verdi.

Güreşleri vatandaşlarla birlikte izleyen başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kupası'nda yarışan ve yenişemeyen Bodrum'dan “Galidonya 48” ile Çine'den “Ayar Efe” adlı develerin sahiplerine de kupalarını verdi.