solyanreklam
sagreklam

Uluslararası Dinî Mûsikî Sempozyumu Düzenlendi

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen Geçmişten Günümüze Uluslararası Dinî Mûsikî Sempozyumuna iştirak etti.

Uluslararası Dinî Mûsikî Sempozyumu Düzenlendi
  • 05 Aralık 2017, Salı 14:34

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen Geçmişten Günümüze Uluslararası Dinî Mûsikî Sempozyumuna iştirak etti. Programda Vali Dr. Osman Varol, Rektör Prof. Dr. Metin Orbay,  protokol üyeleri ve akademisyenler yer aldı.

 Program Şef Ahmet Bilen ve mûsikî topluluğunun tasavvuf müziğiyle başladı. Ardından Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şuayip Özdemir, sempozyum hakkında bilgiler verdi. Rektör Prof. Dr. Metin Orbay ise düzenlenen sempozyuma yurtiçi ve yurtdışından bilgi birikimleriyle katkı veren değerli hocalarımıza teşekkür etti.

 Programda yaptığı konuşmada Amasya’nın tarih ve kültür şehri kimliğine sahip olduğunu ve bu sempozyumun faydalı olacağı düşüncesinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Cafer Özdemir,

 “Amasya’nın musiki yönünden zenginliği, burada yetişen ve yetişmekte olan musikişinas ve neyzenlerinin tanıtımı, eserlerinin gündeme getirilmesi ve çeşitli açılardan değerlendirilmesi imkânı sağlanmış olacaktır.” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık