Suluova Şeker Fabrikası’nda İnceleme

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Dr. Osman Varol ile birlikte Suluova Şeker Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Suluova Şeker Fabrikası’nda İnceleme
  • 05 Aralık 2017, Salı 14:40

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Dr. Osman Varol ile birlikte Suluova Şeker Fabrikasında incelemelerde bulundu. Fabrikaya yapılan incelemede Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Suluova Kaymakamı Vural Karagül, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatci, Şeker Fabrikası Genel Müdürü K. Vural Akyazan ve fabrika yetkilileri yer aldı.

Fabrikayı gezerek incelemelerde bulunan ve şeker pancarı işlemesi hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Cafer Özdemir, şeker fabrikasının bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığını ifade etti.