solyanreklam
sagreklam

Ağrı Belediyesi'nden parkları yenileme hamlesi.

Ağrı Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile şehir merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Ağrı Belediyesi'nden parkları  yenileme hamlesi.
  • 05 Aralık 2017, Salı 18:04

Ağrı Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile şehir merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahalle sakinleri ile çocuklar için dinlenme alanları ve yeni oyun parkları oluşturuyor. Düzenleme ve onarımına başlanan parklar içerisinde çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de spor ve dinlenme alanları yer alıyor.

Onarımı devam eden Selahattin Eyyübi mesire alanı ve parkı, Karaca parkı, Silivri parkı, Nado Ağa parkı ve Lara parkı olmak üzere 5 parkın içerisinde; çocuk oyun grupları, fitness spor aletleri,oturma bankları, çardaklar, yürüyüş yolu ve yeşil alanlar oluşturuluyor. Ekipler, yapısal çalışmaları sona eren parkları vatandaşların ve çocukların hizmetine açtı. Ağrı Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezi ve mahallelerde fiziki durumu kötü olan parkların onarım ve  yapım çalışmaları aralıksız devam edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık