solyanreklam
sagreklam

Zabıtalardan Başkan Atilla'ya ziyaret

Zabıtalardan Başkan Atilla'ya ziyaret

Zabıtalardan Başkan Atilla'ya ziyaret
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 17:11

Zabıta Haftası nedeniyle zabıtaları makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, zabıtaların belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Yaptıkları çalışmalardan dolayı Zabıta Teşkilatımız ile ülkemizin farklı belediyelerinde vatandaşların huzur ve sağlığı için görevlerini sürdüren zabıtalarımızın Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, zabıtalarla bir araya geldi. 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda görevli personeller, Başkan Atilla’yı makamında ziyaret etti. Zabıtalarla bir süre görüşen Başkan Atilla, zabıtaların anlamlı gününü kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

Zabıtaların kent için önemine değinen Başkan Atilla, şöyle konuştu: “Önemli hizmetler sunan belediyelerde, zabıtanın önemli ve ayrı bir yeri vardır. Yaptığı çalışmalarla vatandaşlarımızın güvenli,  sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıtalarımız, çalışmalarımıza yaptıkları hizmetlerle katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Zabıtalarımız görevlerini yerine getirirken ayrıca Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağıdır. Zabıtalarımız, Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmekte olup hemşehrilerimizin her zaman yanında ve hizmetindedir. Zabıta Haftası vesilesiyle bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı Zabıta Teşkilatımız ile ülkemizin farklı belediyelerinde vatandaşların huzur ve sağlığı için görevlerini sürdüren zabıtalarımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarı diliyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık