solyanreklam
sagreklam

Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği'nden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bahar Ayşegül Gülcü ve yönetimini ağırladı.Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Bahar Ayşegül Gülcü'den dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette ayrıca, sağlıklı yaşama yönelik çalışmalara katkısı ve desteğinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür plaketi takdim edildi.Ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkan ve üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendileri de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği'nden Başkan Albayrak'a Ziyaret
  • 23 Ocak 2019, Çarşamba 10:40

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bahar Ayşegül Gülcü ve yönetimini ağırladı.

Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Bahar Ayşegül Gülcü'den dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette ayrıca, sağlıklı yaşama yönelik çalışmalara katkısı ve desteğinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkan ve üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendileri de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık