solyanreklam
sagreklam

Muhtarlar Günü'nü Kutladı

“19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Manisa Valiliği tarafından bir dizi etkinlik düzelendi. Düzenlenen programlara katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekil...

Muhtarlar Günü'nü Kutladı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 16:17

“19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Manisa Valiliği tarafından bir dizi etkinlik düzelendi. Düzenlenen programlara katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya, muhtarların mahallelere hizmetlerin daha hızlı ve etkin ulaştırılmasında etkin bir görev üstlendiğini belirterek” Mahalle muhtarlarımızın günlerini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

“19 Ekim Muhtarlar Günü”, Manisa’da bir dizi etkinlikle kutlandı. Bu kapsamda Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ilk olarak Şehzadeler Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada Vali Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan’a çiçek takdim ederek muhtarların gününü kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kâhya da, mahalle muhtarlarının üstelendiği görevin önemine değinerek görevlerinde başarılar diledi. Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve mahalle muhtarları da ziyaret nedeniyle memnuniyetini paylaştı.
Muhtarların Gününü Kutladı
Vali Güvençer, Başkan Vekili Kahya ve beraberindekiler daha sonra Yunusemre Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve mahalle muhtarları ile tek tek tokalaşan Vali Güvençer, mahalle muhtarlarının gününü tebrik etti.
Muhtarlarımızı Önemsiyoruz
Başkan Vekili Mümtaz Kahya da mahalle muhtarlarının vatandaşla devlet kurumları arasında köprü vazifesi üstlendiğini dikkat çekerek,” Mahalle muhtarlarımızı önemsiyoruz. Bu vesileyle Büyükşehir Belediyesi olarak Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığını kurarak ve muhtarlarımızın bizlere ulaşmasını daha kolay hale getirdik. Demokrasinin en önemli halkası olan mahalle muhtarlarımızın gününü kutluyorum ”ifadelerinde bulundu. Muhtarlık görevinin sevgi ve fedakarlık istediği belirten Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ise, gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Kutlama programı Manisa Valiliği tarafından, Manisa’nın 17 ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarının onuruna verilen kokteylle sona erdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık