solyanreklam
sagreklam

Talatpaşa Mahalle Konağı içerisinde Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi açıldı.

Kağıthane Belediyesi yaptığı açılışlarına bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların katılımıyla birlikte Talatpaşa Mahalle Konağı içinde bulunan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi açıldı.

Talatpaşa Mahalle Konağı  içerisinde   Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi açıldı.
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 12:19

Kağıthane Belediyesi açılışlara tüm hızıyla devam ediyor. Ocak ayı sonuna dek toplamda 34 yeni eseri vatandaşla buluşturmuş olacak olan Kağıthane Belediyesi Talatpaşa Mahalle Konağı içinde bulunan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezlerinin açılışlarını da tamamladı.

Talatpaşa Mahallesi Çelebi Caddesinde vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’Talatpaşa Mahalle Konağımızın içinde bir çok farklı hizmet birimi yer alıyor. Bugün bunlardan ikisinin açılışını yapmak için bir araya geldik. Hizmetlerimiz, yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek. ‘’ dedi.

Açılışın ardından birimleri ziyaret eden ve gezen vatandaşlar ile protokol üyeleri konağı da oldukça beğendiler. Ayrıca Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çömlek, halk eğitime yaptığı katkılardan dolayı Başkan Fazlı Kılıç’a ebru sanatıyla yapılmış lale figürü olan bir tablo hediye etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık