Ümraniye’deki Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Hazır!

İlçedeki tüm kurumlara olduğu gibi okullara da her konuda destek veren Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 17 Eylül’de başlayacak 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk günü öncesi ilçedeki tüm okulların bahçelerini temizledi.

Ümraniye’deki Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Hazır!
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Eğitime yaptığı katkılar, eğitim kurumlarına destekleri ve yaptığı okul binalarıyla yetinmeyip kültür, sanat ve eğitim faaliyetleriyle ilçenin sosyal olarak da çehresini değiştiren Ümraniye Belediyesi her konuda olduğu gibi temizlik konusunda da ilçedeki okullara destek olmaya devam ediyor. 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim döneminin öncesinde tüm okul bahçelerinin temizliğini bitiren Ümraniye Belediyesi, yıl içinde de çalışmalarını sürdürecek.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; ilçedeki tüm öğrencilere 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nda başarılar dileyerek, öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.