Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız'ı makamında ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'de tamamlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonunda Kaymakam Kemal Yıldız, Başkan Kadir Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Albayrak da Kaymakam Yıldız'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız'a Ziyaret
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00