solyanreklam
sagreklam

YÜZME KURSLARI BAŞLADI

Yapımı tamamlanan ve hizmete giren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Orhangazi Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor O

YÜZME KURSLARI BAŞLADI
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Yapımı tamamlanan ve hizmete giren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Orhangazi Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okulu Yüzme Havuzunda kurslar başladı. Yaşları 8 ile 13 arasında değişen 240 çocuğun katıldığı yüzme kurslarının açılışını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Kayalı, Belediye Başkan yardımcıları ve yüzme kursuna katılan öğrencilerin aileleri birlikte yaptı. Bir süre kursları izleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Havuzda incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kurs programının ardından havuzda incelemelerde bulundu. Başkan Çağlayan havuzun çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalar ile ilgili tüm işlerin tamamlandığını belirterek, Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda profesyonel kurs hocaları eşliğinde kurslarımız devam edecek. Kursların tamamlanması ile birlikte belirli programlar dahilinde vatandaşlarımız da havuzdan yararlanabilecek dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık