solyanreklam
sagreklam

Nilüfer’de 3 gün boyunca squash heyecanı yaşanacak

Spor kenti Nilüfer yeni bir uluslararası organizasyona ev sahipliği yapıyor. Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Nilüfer Uluslar arası Suqash Festivali Altınşehir Gençlik Merkezi’nde başladı. 3 gün sürecek olan etkinlikte Türkiye, Ukrayna ve Sırbistan’dan katılan toplam 52 sporcu mücadele edecek. 9-16 yaş aralığında sporcuların ter dökeceği müsabakalarda dereceye girenler kupa ve madalya ile ödüllendirilecek. BAŞKAN BOZBEY SPORCULARA BAŞARI DİLEDİ Festival başlamadan önce Türkiye, Ukrayna ve Sırbistan’dan gelen bir grup sporcu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Böyle bir festivale ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey sporculara başarı diledi. Spor kenti Nilüfer’de Suqash branşının yaygınlaşması için gereken desteği verdiklerini söyleyen Bozbey, düzenlenen organizasyonun çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Mustafa Bozbey festivalde mücadele edecek sporculara başarı dileyerek, müsabakaların centilmence geçeceğine inandığını söyledi.

Nilüfer’de 3 gün boyunca squash heyecanı yaşanacak
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 16:15
Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Nilüfer Uluslararası Squash Festivali başladı. Festivalde mücadele edecek sporcular, müsabakalar öncesi Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

Spor kenti Nilüfer yeni bir uluslararası organizasyona ev sahipliği yapıyor. Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Nilüfer Uluslar arası Suqash Festivali Altınşehir Gençlik Merkezi’nde başladı. 3 gün sürecek olan etkinlikte Türkiye, Ukrayna ve Sırbistan’dan katılan toplam 52 sporcu mücadele edecek. 9-16 yaş aralığında sporcuların ter dökeceği müsabakalarda dereceye girenler kupa ve madalya ile ödüllendirilecek.


BAŞKAN BOZBEY SPORCULARA BAŞARI DİLEDİ


Festival başlamadan önce Türkiye, Ukrayna ve Sırbistan’dan gelen bir grup sporcu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Böyle bir festivale ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey sporculara başarı diledi. Spor kenti Nilüfer’de Suqash branşının yaygınlaşması için gereken desteği verdiklerini söyleyen Bozbey, düzenlenen organizasyonun çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Mustafa Bozbey festivalde mücadele edecek sporculara başarı dileyerek, müsabakaların centilmence geçeceğine inandığını söyledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık