solyanreklam
sagreklam

BARIŞ VE KARDEŞLİK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Mudanya Belediyesi’nin mahalleler arasındaki bağı güçlendirmek ve gençleri spora teşvik etmek için düzenlediği Mahalleler Arası Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvası başladı.

BARIŞ VE KARDEŞLİK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 7:04

Mudanya Belediyesi’nin mahalleler arasındaki bağı güçlendirmek ve gençleri spora teşvik etmek için düzenlediği Mahalleler Arası Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvası başladı. 14 mahalle takımının katıldığı turnuva, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başlama vuruşuyla start aldı.

Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvası başladı. Turnuvaya 14 mahalle takımı katıldı.  Mudanya İlçe Stadı’nda ekim ayına kadar sürecek olan turnuvada dereceye giren takımlar, çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. İki devre halinde oynanacak maçların başlama vuruşunu yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm futbolcu ve takımlara başarılar diledi. Mahalleler arasındaki bağı güçlendirmek ve gençleri spora teşvik etmek için düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Türkyılmaz, “Mahallerde yaptırdığımız halı sahaların meyvelerini alacağız. O sahalarda top koşturan gençlerimizin bir araya gelip böyle bir turnuvada kendilerini göstermeleri çok önemli. Bu turnuvalar önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Bizim amacımız Mudanya’nın her mahallesinde yaşayan insanları dayanışma içerisinde kaynaştırmaktır. Barış ve kardeşlik  içerisinde duygularımızın geliştiği, dayanışmanın arttığı, herkesin birbirini sevdiği bir Mudanya yaratma yolunda sporda da attığımız bir adım diye düşünüyorum. Kazanan barış ve kardeşlik olsun” dedi.

Başkan Türkyılmaz’ın başlama vuruşunu yaptığı ilk maçın ardından oynanan maçlar, Yörükyenicesi 0 - Mirzaoba 0, Çayönü 1- Tirilye 0, Bacala 2 - Küçükyenice 1 ile sona erdi.

 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık