solyanreklam
sagreklam

ÖĞRENCİLERE İLK HEDİYELERİ BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN

ÖĞRENCİLERE İLK HEDİYELERİ BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN

ÖĞRENCİLERE İLK HEDİYELERİ BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Mudanya’daki öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamayı sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk gününde de öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadı. İlkokul birinci sınıfa başlayan minik öğrencilere hediyeler veren Başkan Türkyılmaz, öğrencilerin sevincine sevinç kattı.

Gerçek bir eğitim gönüllüsü olarak göreve geldiği günden bu yana eğitime desteklerini sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk gününde de öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadı. Başkan Türkyılmaz, okula yeni başlayan minik öğrencilere, içinde kırtasiye malzemeleri bulunan kalem kutu seti hediye etti, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. Hediyeler, Mudanya’da bulunan tüm okullara dağıtılırken, Başkan Türkyılmaz özellikle köy okullarında eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. Zeytinbağı ilkokulu, Esence Süleyman Avcı İlkokulu, Mirzaoba İlkokulu, Dereköy İlkokulu ve Akköy İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, öğrencilere hediyelerini verirken, öğretmenlere de çiçek hediye etti.

“TÜM ÜMİDİMİZ SİZLERSİNİZ”

Minik öğrencilere derslerine iyi çalışmaları ve başarılı bireyler olmaları konusunda öğütler veren Başkan Türkyılmaz, “Bugün, yeni bir eğitim yılına başlama heyecanı içerisindesiniz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı emanetlere, Cumhuriyet değerlerine bağlı, laik, bilimsel ve çağdaş eğitimin meyvesi sağlam karakterli gençler olacaksınız. Mesleğini ve görevini önemseyen öğretmenlerinizin vereceği eğitimle, geleceğimizi sizler şekillendireceksiniz. Kendini tanıyan, yeteneklerini bilen, değerlerine bağlı, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen, eleştiren, iyiden, doğrudan yana tavır alabilen bireyler olacaksınız. Tüm ümidimiz sizlersiniz” diye konuştu.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık