solyanreklam
sagreklam

GÜRSULU GENÇLER BURSA'NIN TARİHİNİ ÖĞRENİYOR

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen “Geçmişten Geleceğe Ecdadın İzinde Kültür Gezileri” kapsamında düzenlenen gezilerle gençler tarihe yolculuk yapıyor. Her hafta, rehber eşli...

GÜRSULU GENÇLER BURSA'NIN TARİHİNİ ÖĞRENİYOR
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 5:22

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen “Geçmişten Geleceğe Ecdadın İzinde Kültür Gezileri” kapsamında düzenlenen gezilerle gençler tarihe yolculuk yapıyor.

Her hafta, rehber eşliğinde, lise son sınıf öğrencileri için, ücretsiz düzenlenen kültür gezilerinde, gençler ecdadın izleriyle buluşuyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizin tarihimize olan duyarlılığını arttırmayı ve Bursamız’ın tarihini görerek öğrenmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Tarih bilinci olan yeni nesillerle geleceğimizin daha aydınlık olacağına inanıyoruz ” dedi.

Kültür gezileri kapsamında; Tophane, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Muradiye Külliyesi, Panaroma 1326 Fetih Müzesi’ne geziler yapılmakta. Geziler sırasında katılımcılara ücretsiz öğle yemeği ve çeşitli ikramlar sunulmakta.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık