Başkan Atilla: "Gençlerimizin İçin Projeler Geliştiriyoruz"

Genç Yaklaşım Kulübü Başkanı Mahsun Çakır ve kulüp üyelerini makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Gençlerimizin beklentilerini karşılayacak projeler geliştiriyoruz." dedi.

Başkan Atilla:
  • 18 Eylül 2018, Salı 19:20

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Genç Yaklaşım Kulübü Başkanı Mahsun Çakır ve kulüp üyeleri Başkan Atilla ile makamında bir süre görüştü. Gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere yönelik çalışmalarını anlattı.

Gençlere önem verdiklerini belirten Başkan Atilla, "Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimizin beklentilerini karşılayacak projeler geliştiriyoruz. Gençlerimize destek vermek amacıyla Belediye olarak eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yürütüyoruz. Gençlerimizin fikirlerine başvurarak onları geliştirecek projeler yapıyoruz" dedi.

Çakır ise Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan memnun kaldıklarını ve daha önceden Diyarbakır'da yapılmayan hizmetleri Başkan Atilla'nın yaptığını belirterek teşekkürlerini iletti.