solyanreklam
sagreklam

KÜLTÜR MERKEZİ İHALESİ YAPILIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve 15 Temmuz Meydan Projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu. 28 Ağust

KÜLTÜR MERKEZİ İHALESİ YAPILIYOR
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve 15 Temmuz Meydan Projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu.

28 Ağustos tarihinde ihaleye çıkıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kültür Merkezi Projesinin ikinci etap ihalesi 28 Ağustos tarihinde yapılacak. İhale 28 Ağustos tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

Dev projede neler var?

İkinci etap ihalesi yapılacak olan Kültür Merkezi ise çok kapsamlı devasa bir proje olacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kültür Merkezi binası ile birlikte 15 Temmuz Meydan Projesi bölgenin en büyük projelerinden birisi olacak. Proje kapsamında Kültür merkezi binası içinde çok sayıda konferans salonu, sinema salonu, Sergi salonu, konferans salonları ile birlikte Nikah Salonu yer alacak. Proje dahilinde Kültür Merkezi yanına bir de geniş bir meydan projesi yer alacak.

Çağlayan; Kültür Merkezimiz hızla tamamlanacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kültür Merkezi ve 15 Temmuz Meydan Projesinin ilk etabının daha önce tamamlandığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan planlama ile ikinci etap ve projenin tamamlanma ihalesi 28 Ağustos tarihinde yapılacak. Kültür Merkezi Projemiz ile birlikte ilçemiz hem son derece önemli bir esere kavuşacak hem de çok güzel bir meydan projesine kavuşmuş olacak dedi. Çağlayan projenin hayata geçmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın önemli katkısı olduğunu da belirterek, ilçemiz için son derece önemli bir eser olacak Kültür Merkezimizi en hızlı şekilde tamamlayıp ilçemizin hizmetine sunacağız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık