BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN BAŞSAVCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN BAŞSAVCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ ve belediye başkan yardım

• 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN BAŞSAVCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte Orhangazi’ye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini sundu.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun’u makamında ziyaret etti. başkan Çağlayan ilk görev yeri olarak Orhangazi’ye atanan Başsavcı Yasin Coşkun’a yeni görevinde başarı diledi. Yasin Coşkun Orhangazi’de tüm kurumlarla diyalog halinde ilçe için çalışacakları mesajını verdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız