solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Personelinden Gönüllü Eğitim

Büyükşehir Personelinden Gönüllü Eğitim

Büyükşehir Personelinden Gönüllü Eğitim
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nde motorize zabta olarak görev yapan Mehmet Çelik ayn zamanda gönüllü olarak yüzme ve sutopu antrenörlüü yaparak gençlerin ve örencilerin sporla bulumasna katk salyor.

Zabtalk görevinde 18 yl deviren ve Türkiye’nin birçok ilini gezen Mehmet Çelik üç buçuk yldr Mersin’de görev yapyor. Gençlerin ve çocuklarn spora ilgisinin artmas ve kötü alkanlklardan uzak durmas için kendini gönüllü olarak antrenörlüe adayan Mehmet Çelik,  hafta içi motorize zabta olarak görev yaparken, hafta sonunu ise örencilerini eiterek geçiriyor.

Hafta sonu mesai saatleri dnda 65 örenciye sutopu eitimi veren Mehmet Çelik, zabtalk görevini akla yaptnn altn çizerken, Büyükehir Belediyesi’ne yakr personel olmak ve Mersin’e daha fazla hizmet verebilmek için gönüllü antrenörlük yaptn dile getiriyor.

“Örencilerimin baars beni motive ediyor”

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin düzenledii sutopu kurslarnda ve Meskispor’da gönüllü olarak antrenörlük yaptn söyleyen Mehmet Çelik, mesai saatleri dnda örencilerle ve gençlerle zaman geçirmekten son derece memnun olduunu belirterek, “18 yllk zabtaym ve 3 buçuk yldr da Mersin’de görev yapyorum. Zabtalk görevimin yan sra antrenörlük yapyorum ve bunu asla para için yapmyorum. 65 tane örenciyi eitiyorum. Ve onlarn baarlar beni daha da motive ediyor. 2017 ylnda örencilerim, Büyük Erkekler Bölgesel Lig Müsabakalar’nda ikincilik, U19 Bölgesel Lig Müsabakalarnda üçüncülük ve U17 Bölgesel Lig Müsabakalarnda dördüncülük derecesini aldlar” dedi.

“En büyük yatrm gençlie yaplan yatrm”

Zabta olmasnn örencilerini arttn sözlerine ekleyen Çelik, Büyükehir Belediyesi’nde ve sivil hayatta vatandalara hizmet etmekten onur duyduunu ifade ederek, “Örencilerim beni zabta üniformas ile görünce ilk önce çok armt. imdi altlar. Bende onlardan biriyim. Zabta olmam sutopu antrenörü olmamam engel deil. nsan bilgisi ve becerisi ölçüsünde topluma hizmet etmekle mükelleftir. Her ey para deil. Bu kursa gelmek beni yormuyor aksine dinlendiriyor. Zabtalk stresli bir meslek. Belde halkna hizmet etmek için çok çalyoruz. Ben bu kursunda vatandalara ve gençlere hizmet olduunu düünüyorum. Bunun yannda en büyük yatrm gençlie ve insanlara yaplan yatrm. Belediyemizde bunun için çalyor. Bende ne yapabilirim diye düündüm. Bilgim becerim ölçüsünde bu ii yapmaya baladm. Ne mutlu bana ki gençlere yatrm yapyorum” eklinde konutu.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n ve Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel’in kendisine verdii desteklerden bahsederek ükranlarn ileten Çelik, “ Burhanettin Bakanmz bana bu konuda çok destek oldu. Genel Sekreter Yardmcmz, daire bakanlarmz, müdürlerimiz çok yardmc oldular. Bu konuda da oldukça hassaslar. Burhanettin Bakanmzn destei olmasa bunu baaramazdm. Kendisine çok teekkür ediyorum” ifadelerini kulland.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık