solyanreklam
sagreklam

Mersinliler Yenilenen Güzergahlardan Memnun

Mersinliler Yenilenen Güzergahlardan Memnun

Mersinliler Yenilenen Güzergahlardan Memnun
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan güvenli, konforlu ve kesintisiz toplu tama hizmetine kavuan Mersinliler ksa süre önce uygulanmaya balanan yeni otobüs güzergâhlar ve hatlarndan oldukça memnun kald.

Özellikle gece seferlerinin artrlmasndan duyduklar memnuniyeti dile getiren Mersinli vatandalar, günün her saatinde Büyükehir Belediyesinin toplu tama hizmetinden faydalanabilecek olmaktan duyduklar memnuniyeti dile getirdiler.

Büyükehir’den yepyeni bir hizmet

Yaplan hizmetin çok yeni olduunu ve zamanla vatandalarn alacan dile getiren Mersinli vatanda Fikret Aba, “Yaplan her yeni hizmet halkmzn yararna olduu için oldukça memnunuz. Güzergâhlar ve hatlar yenilendi. Hizmet uanda çok yeni, ancak vatandalar da ksa süre içerisinde alacaklardr. Gece seferlerinin artrlmas özellikle hastane seferlerinin artrlmas çok iyi oldu. Büyükehir Belediye Bakanmza yapt hizmetlerden dolay teekkür ediyorum” dedi.

“Güzergâhlar deiince korktum ama hat saylarnn artmas oldukça iyi oldu”

Mersin’de öretmenlik yapan Zeynep Topalolu da “Büyükehir Belediyesi’nin yapt bu çalmay çok beendim. Ben sürekli belediye otobüsü kullanyorum. Çünkü benim çaltm okula sadece belediye otobüsü gidiyor. Yeni güzergâhlardan da oldukça memnunum. lk önce korktum güzergâhlar deiince, ancak hat saylarnn artmas gece seferlerinin eklenmesi bizim için oldukça iyi oldu” eklinde konutu.

“Bu otobüslerle stanbul’a bile gidersin”

Yeni güzergâh ve hatlar kullandn ve oldukça memnun kaldn belirten Tarsuslu Havva Saraslan “Yeni güzergâhlar ve hatlardan çok memnunum. Az önce kullandm bu hizmeti. O kadar konforlu ve rahat ki, bu otobüslerle stanbul’a bile gidersin. Bakanmz çok seviyoruz. Allah kolaylk versin ona” ifadelerini kulland.

Yenilenen güzergâhlardan ve eklenen hatlardan duyduu memnuniyeti dile getiren Mersinli Sevgi Cengizolu, “Yeni araçlarla ve bu yeni düzen ile rahat bir ekilde yolculuk yapabiliyoruz. Bizlere bu imkân salayan Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a çok teekkür ederiz. Bizler için otobüslerde olsun, duraklarda olsun, her alanda güzel iler yapt. Rahat gidip geliyorum, çok memnunum. Özellikle kamera sisteminin olmas ile her türlü kötülüe kar güzel önlemler alnm. Kadnlara çok sahip çklyor, kadn haklarn oförlerimiz çok güzel savunuyor. Bizlere ve halkna verdii deerden dolay Belediye Bakanmzdan Allah raz olsun” dedi.

Yolculukta Belediye otobüslerini kullandn ifade eden Emekli vatanda Nejat Kayahan, “Biz emekli olduumuz için ara sra kullanyoruz ama devaml da hasta oluyoruz. Sefer saylarn arttrmann bizim için çok faydas olur. Herhangi bir durumda, gece hastalandmzda arabamz yok ve bunlar iyi olur. Halk için çok güzel bir uygulama” eklinde konutu.

Büyükehir, Mersin’in ihtiyaçlar dorultusunda çözüm üretiyor

Hzla gelien Mersin’in ihtiyaçlarn karlayabilmek için çözümler üretmeye devam eden Mersin Büyükehir Belediyesi, toplu tama konusunda da vatandalarn uzun yllar boyunca çektii skntlar sonlandrmak amacyla 8 yeni otobüs hattn ulam ana ekleyerek, var olan otobüs güzergâhlarn da yeniledi.

Uzun yllar boyunca uygulanan toplu tama güzergâh ve hatlarnn Mersin’e yeterli gelmediini fark eden Büyükehir Belediyesi, Mersin Üniversitesi ile birlikte yapt çalmalar ve aratrmalar neticesinde Mersinlileri yeni toplu tama güzergâh ve hatlarna kavuturdu.

Eski güzergâhlar ve hatlar Mersin’e yeterli deildi

Birletirdii baz hatlarn yan sra,  hatlardaki yolcu younluunu da gidermek isteyen Büyükehir Belediyesi’nin oluturduu yeni güzergâhlar Mersinlileri sevindirdi. Tüm hatlarn revize edildii çalmalar kapsamnda, youn olan güzergâhlar için de ayrca 8 yeni hat ulam ana eklendi. Büyükehir Belediyesi, yeniledii güzergâhlar ve ulam ana ekledii yeni hatlar ile il genelinde 65 hatta 210 araç ile toplu tama hizmeti veriyor.

Uygulanmaya balanan hat ve güzergâh uygulamasnda oluabilecek aksaklklarn önüne geçebilmek, vatandalarn kullanacaklar hatlar ve yeni numaralarn örenebilmeleri amacyla hazrlanan ‘Otobüs Hatlar Rehberi’ni vatandalar otobüslerde inceleyebiliyor. Ayrca vatandalar, Mersin Büyükehir Belediyesi resmi web sayfas olan www.mersin.bel.tr den, 444 2 153 Çar Merkezinden, 0324 234 17 18 ve 0324 234 17 19 numaral Toplu Tama ikâyet Hatlarndan güzergâh bilgileri ve toplu tama ile ilgili her türlü istek, öneri ve ikâyetlerini iletebilir.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık