Komisyon Çalışmaları Devam Ediyor

Komisyon Çalışmaları Devam Ediyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 20:10

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı öncesi maddeleri görüşmek amacıyla ilgili komisyonlar toplandı. Hukuk ve Tarifeler Komisyonu gündem maddeleri üzerinde görüştü.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında görüşülecek maddeler için komisyonlar aralıksız çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda yapılan toplantıda, Hukuk ve Tarifeler Komisyonu maddelerinden olan Yeni Han içerisinde tahsisleri iptal edilen Cezaevi ve Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün yer talebi ile ilgili önerge de görüşüldü. Komisyonların meclise gelecek maddeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, çalışmaların devam edeceğini söyledi.