Kırmızı Başlıklı Kız Masalıyla Eğlendiler, Öğrendiler

Kırmızı Başlıklı Kız Masalıyla Eğlendiler, Öğrendiler
  • 19 Aralık 2018, Çarşamba 14:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mesir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, masal okuma günleri kapsamında ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalını canlandırdılar. Eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkaran minikler, öğretmenlerini can kulağıyla dinlediler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Mesir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde masal okuma günü kapsamında “Kırmızı Başlıklı Kız” masalı canlandırıldı. Öğretmenleri tarafından okunan masalı can kulağıyla dinleyen minikler, daha sonra yine öğretmenleriyle birlikte masalın canlandırmasını yaptılar. Eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayan minikler, farklı ve güzel bir gün yaşadılar.