solyanreklam
sagreklam

Çamlıca'nın Sorunlu Kanalizasyon Hattına Müdahale

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çamlıca Mahallesi’nin kanalizasyon sıkıntısı yaşanan kısmında gerçekleştirdiği hat yenilemesiyle vatandaşın altyapı ihtiyacını g...

Çamlıca'nın Sorunlu Kanalizasyon Hattına Müdahale
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 20:00

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çamlıca Mahallesi’nin kanalizasyon sıkıntısı yaşanan kısmında gerçekleştirdiği hat yenilemesiyle vatandaşın altyapı ihtiyacını giderdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Manisa’nın 17 ilçesinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’nde de kanalizasyon hattı döşeme işi gerçekleştirdi. Mahallenin eski hat dolayısıyla sorun yaşanan kısmında hayata geçirilen yenileme çalışması sayesinde, bölgede ikamet eden vatandaşların altyapı konusunda yaşadığı mağduriyet ortadan kaldırıldı.
“Sorunumuz çözüldü”
Çamlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Atlam, mahallede yürütülen çalışmadan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Çalışma yapılan bölgedeki hattımızın çok eski olması nedeniyle sıkıntılar yaşıyorduk. MASKİ tarafından hattımızın sorunlu olan kısmı yenilendi. Şuan sorunumuz çözüldü. Çalışmalar güzel. İnşallah bütün bir mahallemizin altyapısı da yenilenir. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık