solyanreklam
sagreklam

Okul birincilerinin 5 yıldızlı tatili başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, "Başarılı Öğrenciye 5 Yıldızlı Tatil " projesi ile 2018-2019 öğretim yılı 1. döneminde 790 okul birincisi ve 1580 yakını olmak üzere toplam 2 bin 370 kişiyi 3 günlüğüne 5 yıldızlı otelde tatile gönderdi.

Okul birincilerinin 5 yıldızlı tatili başladı
  • 18 Ocak 2019, Cuma 11:05

Antalya Büyükşehir Belediyesi, "Başarılı Öğrenciye 5 Yıldızlı Tatil " projesi ile 2018-2019 öğretim yılı 1. döneminde 790 okul birincisi ve 1580 yakını olmak üzere toplam 2 bin 370 kişiyi 3 günlüğüne 5 yıldızlı otelde tatile gönderdi.

Antalya'da da ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenciler karnelerine kavuştu. Başöğretmen Atatürk Ortaokulu’nda da öğrenciler karne heyecanını Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk ile birlikte yaşadı. 

Törende Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "Başarılı Öğrenciye 5 Yıldızlı Tatil" projesi kapsamında aileleriyle birlikte 5 yıldızlı bir otelde 3 gün tatil yapma şansı yakalayan 790 lise ve ortaokul birincisi adına Başöğretmen Atatürk Ortaokulu birincisi Cansu Badel Güler’e temsili hediye çeki verildi. 
Unutulmaz bir tatil yaşayacağım 
Yarıyıl tatilinde ailesiyle birlikte tatil yapmanın heyecanını yaşayacağını söyleyen Başöğretmen Atatürk Ortaokul birincisi 8/D sınıfı öğrencisi Cansu Badel Güler, “100 tam puan alarak okul birincisi oldum.  İlk dönem güzel ve yoğun geçti. Derslerime çok çalıştım ve emek verdim ama bunun da karşılığını da aldım. Büyükşehir Belediyesi’nin bu tatil hediyesini beklemiyordum çok mutlu oldum, karne sevincim ikiye katlandı. Ailemi kazancım olmadan tatile götürüyorum bunun mutluluğunu da ayrı yaşıyorum. Ailem de benimle gurur duyuyor. Unutulmaz bir tatil olacak. Bu güzel proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ederim ” diye konuştu. 
Kızımızla gurur duyuyoruz 
Okul birincisi olan kızları Cansu Badel Güler ile gurur duyduklarını ifade eden baba Ahmet Güler, “Kızım okul öğrenci olduğu için çok gururluyum. Okul müdürümüz ve öğretmenlerine kızımın eğitimine verdiklerini destek için teşekkür ediyorum. Kızımı da başarısında dolayı tebrik ediyorum. Menderes Türel Başkanımızın bizlere sunmuş olduğu 5 yıldızlı tatil hediyesi için de teşekkür ederim” dedi. Anne Dilek Güler’de kızının ilk dönem boyunca verdiği emeğin karşılığını tatil olarak aldığını ifade etti.
5 yılda 12 bin 85 kişi
5 yıl önce başlatılan ve Türkiye’ye örnek olan proje kapsamında, 5 yılda toplam 12 bin 85 kişi tatile gönderdiklerini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, “2014 yılından itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak başarılı öğrencilerimizin başarılarını taçlandırıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da dönem birincisi olan hem ortaokul hem lise öğrencilerimiz tatillere gidecek. Bu sene 500 ortaokul 290 lise olmak üzere 790 öğrenci aileleriyle birlikte 2 bin 370 vatandaşımız beş yıldızlı otellerde tatil yapma fırsatını Menderes Türel Başkanımız sayesinde bulacaklar” diye konuştu.  
Vali’den Başka Türel’e tebrik 
Antalya Valisi Münir Karaloğlu’da Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldır uyguladığı proje ile
başarılı öğrenciler ve ailelerini 5 yıldızlı tatil otellerde misafir ettiklerini, eğitime verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i kutladığını ifade etti. 





BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık