solyanreklam
sagreklam

Ünlü sanatçılardan kongre merkezi yorumu: "TÜRKİYE'DE EŞİ BENZERİ YOK"

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi'nin en büyük kongre ve kültür merkezini inceleyen ünlü sanatçılar dev yatırıma hayran kaldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin Türkiye'de eşi ve benzeri olmadığını ifade eden sanatçılar en kısa sürede burada sahneye çıkmayı umduklarını kaydetti.

Ünlü sanatçılardan kongre merkezi yorumu:
  • 05 Nisan 2019, Cuma 11:10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezini inceleyen ünlü sanatçılar dev yatırıma hayran kaldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin Türkiye'de eşi ve benzeri olmadığını ifade eden sanatçılar en kısa sürede burada sahneye çıkmayı umduklarını kaydetti.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, ünlü sanatçıları ağırladı. Ünlü sinema, dizi ve tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Bora Severcan ve Sefa Zengin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve beraberindekiler yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Osman Zolan'ı tebrik etti. Sanatçılara teşekkür eden Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesinin sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiğini belirtti. Kısa süre önce hizmete aldıkları Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezini anlatan Başkan Zolan, "Denizlimiz inşallah kültürün ve sanatın en üst seviyede yapıldığı yer olacak. Bu tesisimiz buna büyük katkı sağlayacak" dedi.

Uluslararası standartta

Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve beraberindekiler daha sonra 25 bin metrekareye oturan, 85 bin metrekare kapalı alana sahip dev tesiste incelemede bulundu. MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci eşliğinde kongre merkezini gezen sanatçılar Türkiye'de böyle bir eserin eşi ve benzerinin bulunmadığını ifade etti. 500, 1000 ve 2000 kişilik salonları, asansörlü sahneleri, kulisleri, ışık ve ses sistemleri ve konferans salonları ile her şeyin uluslararası standartta olduğunu belirten sanatçılar tesise hayran kaldı.

Büyükşehir Şehir Tiyatrosu ile sohbet

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde en kısa zamanda sahneye çıkmayı umduklarını belirten Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Bora Severcan ve Sefa Zengin, bir süre tesiste incelemede bulundu. Sanatçılar burada Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibiyle birlikte bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuklar son olarak özellikle öğrenciler için tesiste inşa edilen ve uzay gösteriminin yapıldığı planetaryumda (gezegen evi) da incelemede bulundu.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık