solyanreklam
sagreklam

Nilüfer TSM Korosu Burhan Dikencik için söyledi

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, şarkılarını bu kez Bursalı TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Burhan Dikencik anısına söyledi. Uğur Mumcu Sahnesi’nde “Üstat Burhan Dikencik’e Vefa” adıyla düzenlenen geceye sanatseverlerin ilgisi büyük oldu. Şef Salih Berkmen yönetiminde sahne alan koro, gecede Dikencik’in sanat yaşamı boyunca sıkça seslendirdiği eserleri söyledi. ‘Ümitsiz bir aşka düştüm, ‘Ağlar gezerim’ ‘Kaybolan yıldız gibi’ eserlerinin de aralarında bulunduğu birçok eseri başarıyla seslendiren koro, izleyenlerden tam not aldı. Gecede Burhan Dikencik’in oğlu Selim Dikencik, babasının hayatını Türk Sanat Müziği’ne adadığını ifade etti ve Nilüfer Belediyesi’ne ve geceye katılanlara gösterdikleri vefadan dolayı da teşekkür etti.   Dikencik’in gazeteci dostu Can Ertan, sanat dünyasından arkadaşları Şef Erdinç Çelikkol, TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Kutlu Payaslıve Şef Filiz Başıbüyük de gecede Dikencik hakkında anılarını anlatırken, duygu dolu anlar yaşandı. Çelikkol, Payaslı ve Başıbüyük, gecede ayrıca Dikencik anısına birer şarkı da seslendirdi.   Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz, Burhan Dikencik’in eşi Ayla Dikencik ve oğlu Selim Dikencik’e, Şef Salih Berkmen’e, Erdinç Çelikkol’a, Kutlu Payaslı ile Filiz Başıbüyük’e çiçek vererek teşekkür etti.  Gecenin sonunda Burhan Dikencik’in sesinden Eski Dostlar adlı şarkı konsere katılanlara dinletildi. Şarkıya, salonu dolduranlar da eşlik etti.

Nilüfer TSM Korosu Burhan Dikencik için söyledi
  • 21 Aralık 2018, Cuma 17:09
Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Bursalı TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Burhan Dikencik anısına konser verdi. Konserde duygu dolu anlar yaşandı.

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, şarkılarını bu kez Bursalı TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Burhan Dikencik anısına söyledi. Uğur Mumcu Sahnesi’nde “Üstat Burhan Dikencik’e Vefa” adıyla düzenlenen geceye sanatseverlerin ilgisi büyük oldu. Şef Salih Berkmen yönetiminde sahne alan koro, gecede Dikencik’in sanat yaşamı boyunca sıkça seslendirdiği eserleri söyledi. ‘Ümitsiz bir aşka düştüm, ‘Ağlar gezerim’ ‘Kaybolan yıldız gibi’ eserlerinin de aralarında bulunduğu birçok eseri başarıyla seslendiren koro, izleyenlerden tam not aldı. Gecede Burhan Dikencik’in oğlu Selim Dikencik, babasının hayatını Türk Sanat Müziği’ne adadığını ifade etti ve Nilüfer Belediyesi’ne ve geceye katılanlara gösterdikleri vefadan dolayı da teşekkür etti.

 

Dikencik’in gazeteci dostu Can Ertan, sanat dünyasından arkadaşları Şef Erdinç Çelikkol, TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Kutlu Payaslıve Şef Filiz Başıbüyük de gecede Dikencik hakkında anılarını anlatırken, duygu dolu anlar yaşandı. Çelikkol, Payaslı ve Başıbüyük, gecede ayrıca Dikencik anısına birer şarkı da seslendirdi.

 

Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz, Burhan Dikencik’in eşi Ayla Dikencik ve oğlu Selim Dikencik’e, Şef Salih Berkmen’e, Erdinç Çelikkol’a, Kutlu Payaslı ile Filiz Başıbüyük’e çiçek vererek teşekkür etti.  Gecenin sonunda Burhan Dikencik’in sesinden Eski Dostlar adlı şarkı konsere katılanlara dinletildi. Şarkıya, salonu dolduranlar da eşlik etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık