solyanreklam
sagreklam

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ TURNUVASINDA FİNAL COŞKUSU

İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İznik İlçe Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur’an Kursları arası Futsal ve Futbol turnuvasında şampiyonlar belli oldu. Kıyasıya geçen mücadelelerde dereceye giren takımlara kupalarını İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, […] The post 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ TURNUVASINDA FİNAL COŞKUSU appeared first on İznik Belediyesi.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ TURNUVASINDA FİNAL COŞKUSU
  • 16 Temmuz 2018, Pazartesi 15:25

İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İznik İlçe Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur’an Kursları arası Futsal ve Futbol turnuvasında şampiyonlar belli oldu.

Kıyasıya geçen mücadelelerde dereceye giren takımlara kupalarını İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, Emniyet Müdürü Ahmet Tekin,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Milli Eğitim Müdür Vekili Filiz Baran ve Halk Eğitim Müdür Vekili Şerife Serap Mutluay’ın elinden aldılar.

İznik Belediyesi Başkanı Osman Sargın konuşmasında “İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İznik İlçe Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur’an Kursları arası Futsal ve Futbol turnuvasına katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Hepsi turnuvaya katılmakla gönüllerin birincisi oldular. Fakat turnuvada yarışarak dereceye giren öğrencilerini ve hocalarını da ayrıca tebrik ediyorum.Böyle anlamlı bir yarış vesilesiyle de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet,minnet ve saygıyla anıyoruz ” dedi.

Futsal da 1.Davud-i Kayseri Hafızlık Kur’an Kursu, 2.Drazali Mahallesi, 3.Mahmudiye Mahallesi ve 4.Eşrefzade Kur’an Kursu oldu.

Futbol Küçüklerde 1. Davud-i Kayseri Hafızlık Kur’an Kursu, 2.Halk Eğitim Merkezi, 3.Gençlik Spor ve 4.Elif Fit olurken, Futbol Yıldızlar da 1.Gençlik Spor, 2.Halk Eğitim, 3.Elif Fit ve 4. Davud-i Kayseri Hafızlık Kur’an Kursu oldu.

Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur’an Kursları arası Futsal ve Futbol turnuvası ödül töreninin ardından İznik Belediyesi destekleriyle gerçekleşen Yaz Spor Okullarının da 2.Dönem açılışı gerçekleştirildi. 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ TURNUVASINDA FİNAL COŞKUSU

İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İznik İlçe Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur’an Kursları arası Futsal ve Futbol turnuvasında şampiyonlar belli oldu.Kıyasıya geçen mücadelelerde dereceye giren takımlara kupalarını İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, Emniyet Müdürü Ahmet Tekin,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Milli Eğitim Müdür Vekili Filiz Baran ve Halk Eğitim Müdür Vekili Şerife Serap Mutluay’ın elinden aldılar.İznik Belediyesi Başkanı Osman Sargın konuşmasında “İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İznik İlçe Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur’an Kursları arası Futsal ve Futbol turnuvasına katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Hepsi turnuvaya katılmakla gönüllerin birincisi oldular. Fakat turnuvada yarışarak dereceye giren öğrencilerini ve hocalarını da ayrıca tebrik ediyorum.Böyle anlamlı bir yarış vesilesiyle de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet,minnet ve saygıyla anıyoruz ” dedi.Futsal da 1.Davud-i Kayseri Hafızlık Kur’an Kursu, 2.Drazali Mahallesi, 3.Mahmudiye Mahallesi ve 4.Eşrefzade Kur’an Kursu oldu.Futbol Küçüklerde 1. Davud-i Kayseri Hafızlık Kur’an Kursu, 2.Halk Eğitim Merkezi, 3.Gençlik Spor ve 4.Elif Fit olurken, Futbol Yıldızlar da 1.Gençlik Spor, 2.Halk Eğitim, 3.Elif Fit ve 4. Davud-i Kayseri Hafızlık Kur’an Kursu oldu.Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur’an Kursları arası Futsal ve Futbol turnuvası ödül töreninin ardından İznik Belediyesi destekleriyle gerçekleşen Yaz Spor Okullarının da 2.Dönem açılışı gerçekleştirildi.

Gepostet von İznik Belediye Başkanlığı am Montag, 16. Juli 2018

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık