Zonguldak Kömürspor Maçı Öncesi Kurban Kesildi

Zonguldak Kömürspor Maçı Öncesi Kurban Kesildi
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 17:25

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2018-2019 sezonu öncesinde Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kurban kesimi yapıldı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yenilen öğle yemeği sonrasında kurban kesilerek, yeni sezonun kazasız, sakatlık olmadan, başarı ile tamamlanması için dua edildi.

2018-2019 futbol sezonuna yarın saat 17.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda konuk edeceği Zonguldak Kömürspor maçıyla merhaba diyecek olan TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bugün tesislerde yenilen öğle yemeği sonrasında kurban kesilerek, yeni sezonun kazasız, sakatlık olmadan, başarı ile tamamlanması için dua edildi.