ZEYTİN DALI SAYESİNDE BU KIŞ RAHAT GEÇECEK

• 23 Kasım 2017, Perşembe 0:00

Mudanya’nın Mesudiye Mahallesi’nde yaşamını tek başına sürdüren 60 yaşındaki Kıymet Sülün’e Mudanya Belediyesi’nin Zeytin Dalı ekibi sahip çıktı. Üç yıldır çatısı akan evinin onarımı yapılan Sülün “Bu kışı rahat geçireceğim diyerek”,  Zeytin Dalı ekibine teşekkür etti.

Mudanya’da güçlü bir sevgi zinciri oluşturan Zeytin Dalı ekibi, ihtiyacı olan vatandaşa uzandıklarında dokunabilecekleri sıcacık yürekler sunuyor. Eğitimden sağlığa, kişisel bakımdan gıda, yakacak yardımlarına ve hasta nakil hizmetlerine kadar ihtiyacı olan herkesin yanında yer alan Mudanya Belediyesi’nin Zeytin Dalı ekibi, umutları yeşertmeye devam ediyor. Mudanya’nın Mesudiye Mahallesi’nde üç yıldır evinin çatısı akan 60 yaşındaki Kıymet Sülün’e Zeytin Dalı ekibi yardım elini uzattı. Özellikle kış aylarında zorluk çeken yaşlı kadın, Zeytin Dalı ekibine ulaşarak, destek istedi. Eşinden kalan tek katlı derme çatma bir evde kalan yaşlı kadın, zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini, evinin tavanları kırık dökük olduğundan yağmur yağdığında su içerisinde kaldığını söyledi. Sülün’ün tek isteği yağmur yağdığında ıslanmaktan kurtulmasıydı. Sülün artık, kışın yağmurdan ve soğuktan, yazın ise sıcaktan korunmuş olacak. Bir telefonla büyük bir sorundan kurtulduğunu dile getiren Sülün, “Bu kışı rahat geçireceğim” diyerek, Zeytin Dalı ekibine teşekkür etti. Tüm Mudanyalıların ihtiyaç duyduğu hizmeti ayaklarına götürdüklerini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, Zeytin Dalı Projesi kapsamında büyük bir titizlikle çalışan ekibine teşekkür etti.